Record de 8,6 milioane de bilete vândute pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Jocurile Olimpice de la Paris au deja o medalie de aur înainte de a începe, cu 8,6 milioane de bilete vândute, un record.

Urmărește
101 afișări
Imaginea articolului Record de 8,6 milioane de bilete vândute pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Record de 8,6 milioane de bilete vândute pentru Jocurile Olimpice de la Paris

„Este un record deţinut de Jocurile de la Atlanta din 1986, de 8,3 milioane de bilete, şi l-am depăşit acum ceva timp", a declarat joi pentru AFP organizatorul Jocurilor din 2024, Tony Estanguet.

„Suntem la 8,6 milioane de bilete pentru Jocurile Olimpice şi peste un milion pentru Jocurile Paralimpice", a relatat el.

Organizatorii de la Paris estimează că suma va creşte la 10 milioane pentru extravaganţa sportivă din 26 iulie -11 august şi la 3,4 milioane pentru Jocurile Paralimpice organizate între 28 august şi 8 septembrie.

„Vestea bună este că în această ultimă etapă punem la dispoziţie un număr de bilete pentru o mulţime de sporturi", a declarat Estanguet.

El a adăugat: „Suntem mândri că am bătut deja recordul, dar putem face şi mai mult".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici