Record negativ miercuri pentru lichiditatea zilnică la Bursa de Valori Bucureşti din acest an

Bursa de la Bucureşti a scăzut miercuri cu 0,33% prin prisma indicelui de referinţă BET, fiind a doua şedinţă la rând de scăderi care au venit după o serie de şapte sesiuni consecutive de creştere, relatează Ziarul Financiar.

Urmărește
123 afișări
Imaginea articolului Record negativ miercuri pentru lichiditatea zilnică la Bursa de Valori Bucureşti din acest an

Record negativ miercuri pentru lichiditatea zilnică la Bursa de Valori Bucureşti din acest an

Miercuri, Bursa locală a înregistrat cea mai mică lichiditate zilnică pe segmentul de acţiuni din acest an, cu tranzacţii pe ambele pieţe în valoare de puţin sub 20 mil. lei. Precedentul record negativ din acest an a fost pe 14 februarie, când au fost realizate tranzacţii de puţin peste 20 mil. lei.

Cele mai mari lichide companii au fost Banca Transilvania (4 mil. lei), OMV Petrom (2,4 mil. lei) şi, mai rar întâlnită în top, Infinity Capital Investments (1,9 mil. lei).

Toţi indicii bursieri locali au fost pe minus marţi. BET înregistrează o creştere de 18,9% de la începutul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici