Renault Koleos va fi lansat în România, în a doua jumătate a anului

Noul model Renault Koleos va fi comercializat pe piaţa din România începând cu a doua jumătate a anului şi va avea două motorizări diesel şi una pe benzină, au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţii Renault România.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Renault Koleos va fi lansat în România, în a doua jumătate a anului

Renault Koleos va fi lansat în România, în a doua jumătate a anului

Motoarele diesel, de 2 litri, vor dezvolta 150 Cai Putere, respectiv 175 CP. Versiunea pe benzină va avea un motor de 2,5 litri şi 170 CP.

Compania nu a precizat preţul noului model.

Koleos este primul crossover 4x4 al companiei, a fost conceput şi proiectat de Renault, dezvoltat de Nissan şi fabricat de consorţiul Renault Samsung Motors la fabrica Busan din Coreea, se arată într-un comunicat al constructorului auto francez.

Lungimea noului model este de 4,52 metri, iar lăţimea este de 1,85 metri.

Modelul va fi comercializat pe pieţele europene din luna iunie, urmând ca până în 2009 să fie disponibil în aproape 40 de ţări din cinci continente.

După ce a fost prezentat anul trecut la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti, modelul se va afla şi la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Investiţia totală a fost de 391 milioane de euro, din care 192 milioane de euro au reprezentat costuri tehnologice, 178 de milioane de euro au fost investiţii legate de producţie şi 21 de milioane de euro costuri de începere a ciclului de producţie.

Koleos este cel de al 11-lea model din cele 26 anunţate pentru accelerarea creşterii Renault.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici