Renault Megane, la a treia generaţie (Galerie foto)

Renault lansează luni a treia generaţie a modelului compact Megane, disponibil în versiuni de caroserie cu cinci şi trei uşi, la preţuri cuprinse între 12.900 şi 17.950 euro cu TVA inclus, a anunţat, luni, reprezentanţa locală a constructorului auto francez.

Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Renault Megane, la a treia generaţie (Galerie foto)

Renault Megane, la a treia generaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua generaţie a Megane poate fi echipată cu trei motorizări, una pe benzină şi două diesel.

Propulsorul pe bază de benzină are o capacitate cilindrică de 1,6 litri şi dezvoltă 110 Cai Putere (CP). Motorul diesel de 1,5 litri dezvoltă 105 CP, iar propulsorul de 1,9 litri diesel are 130 CP.

Toate motorizările sunt disponibile standard cu transmisii manuale cu şase trepte.

Renault Megane Coupe (varianta cu trei uşi - n.r.) este disponibilă cu două versiuni de echipare, Dynamique şi Privilege, şi are preţuri cu TVA inclus între 14.350 euro şi 17.950 euro.

Versiunea de caroserie cu cinci uşi poate fi comandată cu trei versiuni de echipare, Expression, Dynamique şi Privilege, preţurile fiind cuprinse între 12.900 euro şi 17.450 euro cu TVA inclus.

Printre echipamentele standard ale noii generaţii Megane se numără sistemul ABS, cu repartitor electronic de frânare, AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă), airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale pentru torace în faţă, servodirectie, aer condiţionat şi computer de bord.

Varianta standard include de asemenea radio CD cu MP3, geamuri electrice acţionabile electric pe faţa şi pe spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, precum şi banchetă spate rabatabilă şi fracţionabilă.

Megane şi Megane Coupe au o ofertă de lansare de patru ani garanţie în limita a 100.000 de kilometri şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobândă de leasing.

Noua generaţie Renault Megane a obţinut cinci stele din cinci posibile la testele de siguranţă Euro NCAP, la protecţia pasagerilor.

Vânzările Renault în România au scăzut cu 31,6% anul trecut, de la 32.308 unităţi în 2007, la 22.073 exemplare, în condiţiile în care piaţa auto totală a scăzut cu 11,7%.

În primele două luni Renault a livrat 1.227 unităţi, în scădere 65,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost comercializate 3.572 unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici