România este prezentă cu şapte firme în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500 EMEA

România este prezentă cu şapte firme în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500 EMEA, cu o creştere medie a afacerilor în ultimii cinci ani de 575%, faţă de doar două anul trecut.

Urmărește
170 afișări
Imaginea articolului România este prezentă cu şapte firme în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500 EMEA

România este prezentă cu şapte firme în clasamentul Deloitte 2014 Technology Fast 500 EMEA (Imagine: Shutterstock)

Raportul, realizat în 20 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA), stabileşte ierarhia celor mai dinamice entităţi publice şi private care îşi desfăşoară activitatea în tehnologie, media, telecomunicaţii, domeniul farmaceutic şi tehnologii curate, pe baza veniturilor obţinute pe o perioadă de cinci ani.

"Suntem impresionaţi să vedem atâtea companii româneşti în clasamentul din acest an. Prezenţa lor este o dovadă că acestea îşi propun să aibă drept motor de creştere inovaţia - un deziderat extrem de dificil într-un mediu de afaceri atât de competitiv. Totodată, demonstrează că au strategii de dezvoltare globală şi că îşi pot măsura forţele cu organizaţii impresionante, care au, cu certitudine, acces la resurse mult mai generoase", a declarat, într-un comunicat, Alina Mirea, partener Deloitte şi coordonator local al proiectului.

Şase dintre companiile româneşti prezente în clasament au aplicat iniţial pentru programul regional CE Technology Fast 50, încheiat în octombrie, iar una a aplicat direct pentru programul EMEA, respectiv Bittnet Systems din Bucureşti, care s-a clasat pe locul 333, cu o creştere medie de 489%.

Cea mai bună poziţie înregistrată de o companie românească în acest clasament o are ITNT din Sibiu (locul 115), care a înregistrat o creştere medie de 1.433% şi care s-a clasat pe locul al IV-lea în competiţia regională Fast 50.

Celelalte firme locale incluse în clasament sunt Softelligence Bucureşti, cu o creştere de 459%, clasându-se pe poziţia 355, Life Is Hard Cluj-Napoca (avans de 453% şi locul 362), Teamnet International Bucureşti (+424%, locul 389), Fortech Cluj-Napoca (+403%, locul 420), Trencadis Baia Mare (+362%, locul 465).

Teamnet International SA este preyentă pentru a şaptea oară consecutiv în clasamentul EMEA, iar Fortech pentru a doua oară consecutiv.

Compania franceză de vânzare de bilete online Weezevent s-a clasat pe primul loc în clasamentul EMEA Deloitte Technology Fast 500TM. Cu peste 37.000 de utilizatori, Weezevent este o companie care activează în Franţa, Elveţia, Luxemburg, Belgia şi Canada (Québec), oferind organizatorilor de evenimente o platformă online simplă de a vinde bilete la evenimente. În ultimii cinci ani, Weezevent a avut o creştere medie spectaculoasă, de 43.202%. Companiile prezente în clasamentul EMEA au înregistrat, în medie, o creştere de 1.700%, comparativ cu 1.500% anul trecut.

Cu 86 de firme în clasament, Franţa are cea mai bună reprezentare, urmată de Marea Britanie cu 67 companii şi Benelux cu 60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici