Rompetrol a ieftinit benzina şi a scumpit motorina, în perioada 7-13 ianuarie

Rompetrol a redus, în perioada 7-13 ianuarie, preţul benzinei comercializate în staţiile proprii de distribuţie a carburanţilor cu până la 1,9%, respectiv cu 0,07 lei pe litru, şi a scumpit motorina Efix cu 0,03 lei pe litru, a anunţat, luni, compania petrolieră.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Rompetrol a ieftinit benzina şi a scumpit motorina, în perioada 7-13 ianuarie

Rompetrol a ieftinit benzina şi a scumpit motorina

Preţul benzinelor premium euro 4 şi Efix 95, comercializate de Rompetrol în staţiile proprii şi în reţeaua de benzinării mobile Expres, a scăzut cu 0,07 lei pe litru, respectiv cu 0,06 lei pe litru, ambele ajungând la 3,61 lei.

Benzina Euro Super 98 fără plumb s-a ieftinit cu 0,07 lei pe litru, la 4,21 lei.

Motorina Efix, un brand propriu al Rompetrol, costă începând de luni 3,76 lei pe litru.

Totodată, Rompetrol a menţinut preţul motorinei Super Euro 5, la 4,02 lei pe litru.

Rompetrol este controlat, din luna august a anului trecut, de compania de stat din Kazahstan KazMunaiGaz.

În România, Rompetrol operează peste 300 de staţii de distribuţie a carburanţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici