Romtelecom a lansat trei abonamente de voce cu apeluri nelimitate în intervalul orar 18.00-08.00

Romtelecom va lansa, vineri, trei abonamente de voce pentru persoanele fizice cu preţuri cuprinse între 9,8 şi 13,5 euro (fără TVA), care permit efectuare de apeluri nelimitate către alte reţele fixe de telefonie în intervalul orar 18:00 şi 08:00, a anunţat, joi, compania.

Urmărește
830 afișări
Imaginea articolului Romtelecom a lansat trei abonamente de voce cu apeluri nelimitate în intervalul orar 18.00-08.00

Romtelecom a lansat trei abonamente de voce cu apeluri nelimitate în intervalul orar 18.00-08.00

Denumit Voce Mobil, primul abonament costă 9,8 euro/lună şi include 60 de minute în reţeaua Romtelecom în intervalul 08:00 şi 18:00 (de vârf) şi convorbiri nelimitate în intervalul 18:00 şi 08:00 (în afara orelor de vârf) către alte reţele fixe de telefonie.

După consumarea minutelor incluse, apelurile în reţeaua Romtelecom sunt tarifate cu 0,027 euro/minut în perioada de vârf, cu 0,045 euro/minut către alte reţele fixe de telefonie şi cu 0,135 euro/minut către reţelele de telefonie mobilă.

Totodată, convorbirile către reţele fixe de telecomunicaţii din UE şi reţele fixe şi mobile din SUA şi Canada sunt tarifate la 0,099 euro/minut.

În afara orelor de vârf, viitorii abonaţi Voce Mobil vor plăti doar convorbirile către reţele de telefonie mobilă (0,07 euro/minut) şi externe (0,099 euro/minut).

În cazul abonamentului Voce Internaţional, tarifat cu 9,8 euro/lună, sunt incluse 60 de minute gratuite către orice reţea fixă din UE şi reţele fixe şi mobile din SUA şi Canada în orice interval orar. De asemenea, abonamentul include 60 de minute de convorbiri gratuite în reţeaua Romtelecom în perioada de vârf şi asigură efectuarea de convorbiri nelimitate către reţelele fixe naţionale în afara perioadei de vârf.

După consumarea minutelor incluse, apelurile în reţeaua Romtelecom prin abonamentul Voce International sunt tarifate cu 0,027 euro/minut în perioada de vârf, cu 0,045 euro/minut către alte reţele fixe de telefonie şi cu 0,135 euro/minut către reţelele de telefonie mobilă.

Totodată, convorbirile către reţele fixe de telecomunicaţii din UE şi reţele fixe şi mobile din SUA şi Canada sunt tarifate la 0,07 euro/minut în perioada de vârf.

În afara orelor de vârf, viitorii abonaţi Voce Internaţional vor plăti doar convorbirile către reţele de telefonie mobilă (0,135 euro/minut) şi externe (0,027 euro/minut).

Ultimul abonament, Voce Total, costă 13,5 euro/minut şi include 60 de minute gratuite în orice interval orar către orice reţea fixă din UE şi reţelele fixe şi mobile din SUA şi Canada, precum şi apeluri nelimitate în reţeaua Romtelecom în perioada de vârf şi reţelele fixe naţionale în afara perioadei de vârf.

În privinţa tarifelor, Voce Total va permite viitorului abonat să efectueze apeluri la cost de 0,027 euro/minut în reţeaua Romtelecom în perioada de vârf, iar către alte reţele naţionale fixe cu 0,045 euro/minut. În cazul apelurilor către operatorii mobili, un minut va fi tarifat cu 0,135 euro/minut în perioada de vârf şi cu 0,07 euro/minut către SUA şi Canada.

În afara perioadei de vârf, abonaţii Voce Total vor plăti doar convorbirile către operatorii mobili naţionali (0,07 euro/minut) şi internaţionali (0,027 euro/minut).

Clienţii Romtelecom care se abonează la orice serviciu de voce pentru o perioadă de doi ani, până la 31 octombrie, vor primi gratuit o conexiune la Internet pentru un an de zile.

Conexiunea, de 512 kbps, va fi disponibilă în primul an contractual de luni până vineri, între orele 20:00 şi 06:00, şi pe întreaga durată a weekend-ului.

În cazul în care clientul va dori să păstreze conexiunea şi în anul următor, viteza acesteia va creşte la 2 Mbps, accesul va fi nelimitat, iar clientul va plăti un abonament de 7,5 euro pe lună.

Între 15 septembrie şi 15 decembrie, clienţii persoane juridice pot beneficia de asemenea de o nouă ofertă de servicii de date şi Internet ce le aduce un laptop la fiecare megabit de acces la Internet Premium achiziţionat.

Noua ofertă este valabilă pentru toţii clienţii persoane juridice, care incheie contracte de cel puţin doi ani.

Produsele pentru care se aplică oferta sunt IPFix Ultra de 1 şi 2 Mbps şi MetroNET de la 1 la 50 Mbps, astfel clienţii putând primi până la 50 de laptop-uri pentru fiecare conexiune contractată.

Laptop-urile oferite sunt marca Fujitsu Siemens, dotate cu procesor Intel Pentium Dual Core şi memorie RAM de 2 GB.

Odată cu lansarea noilor abonamente, Romtelecom şi-a repoziţionat brandul pe piaţă şi şi-a schimbat identitatea vizuală.

Pentru segmentul rezidenţial, noul brand adoptă arhetipul "enjoyer", exprimat prin poziţionarea de brand "Bucură-te de viaţă!", în timp ce pentru segmentul business noul brand are arhetipul "creator", exprimat prin poziţionarea "Te sprijinim să reuseşti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici