Ruxandra Brutaru, noul director general al Tarom

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a numit-o, miercuri, prin ordin, în funcţia de director general al Tarom pe Ruxandra Brutaru, care a ocupat anterior poziţia de director general al adjunct al operatorului aerian.

230 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Brutaru, noul director general al Tarom

Ruxandra Brutaru, noul director general al Tarom (Imagine: Mediafax Foto)

Ruxandra Brutaru, în vârstă de 29 de ani, a asigurat timp de două săptămâni interimatul conducerii companiei, după ce ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a demis pe Gheorghe Bârlă.

Tarom operează în prezent atât pe zborurile externe, cât şi pe cele interne cu o flotă compusă din 23 aeronave. Compania efectuează zboruri din Bucureşti spre 11 destinaţii interne, respectiv, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Baia Mare, Suceava, Oradea şi Satu Mare, dar şi între aceste oraşe.

Compania este controlată în proporţie de 96,7% de Ministrul Transporturilor, ceilalţi acţionari fiind SIF Muntenia, Compania Naţională Aeroportul Bucureşti Otopeni şi Romatsa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici