Şase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul

  • Şase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite cu elicopterul de la aeroport în oraş.
  • Totuşi, de serviciul menţionat nu beneficiază decât cei care închiriază apartamente.
  • Ceilalţi pot zbura cu elicopterul contra cost, dar beneficiază de o reducere faţă de preţul standard.
540 afișări
Imaginea articolului Şase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul

Şase hoteluri din New York oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul

Marriott International Luxury Group a anunţat marţi că oferă transferuri gratuite cu elicopterul de la Aeroportul Internaţional John F. Kennedy şi Aeroportul Internaţional Newark Liberty în perioada 1 iulie - 2 septembrie. Turiştii scapă astfel de blocajele rutiere din zona Manhattan, potrivit CNBC.

Zborurile, operate de compania Blade, sunt disponibile pentru oaspeţii care stau cel puţin două nopţi într-unul dintre cele şase hoteluri din Manhattan ale grupului menţionat. Elicopterul aterizează pe unul dintre cele două heliporturi din Manhattan sau pe o clădire înaltă, iar clienţii sunt preluaţi şi duşi până la hotel cu maşina.

Au dreptul la acest serviciu doar clienţii care se cazează în apartamentele din hotelurile incluse în program. Ceilalţi clienţi sunt eligibili pentru reduceri la serviciile Blade în această vară, au precizat reprezentanţii companiei.

Preţul pentru un transfer dus-întors cu un elicopter Blade între JFK sau Newark Liberty şi Manhattan este cuprins între 390 dolari şi 500 de dolari. Ulterior, pentru transportul terestru de la heliport la hotel se mai percepe o taxă de 180 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici