Sectorul privat din Franţa, în cădere liberă după Jocurile Olimpice

Sectorul privat din Franţa este în cădere liberă după Jocurile Olimpice de la Paris. Asta conform unui indice publicat de agenţia S&P Global şi Hamburg Commercial Bank.

Urmărește
156 afișări
Imaginea articolului Sectorul privat din Franţa, în cădere liberă după Jocurile Olimpice

Sectorul privat din Franţa, în cădere liberă după Jocurile Olimpice

Activitatea sectorului privat a scăzut dramatic după Jocurile Olimpice. Indicele publicat de agenţia S&P Global şi Hamburg Commercial Bank (HCOB) s-a situat la 47,4 în septembrie, faţă de 53,1 în august. Este cel mai scăzut indice din ianuarie, potrivit Le Figaro.

În timpul Jocurilor Olimpice, sectorul privat a fost în creştere. Activitatea a scăzut din nou în Franţa în septembrie, conform indicelui publicat luni.

Un indice peste 50 indică o creştere a activităţii, în timp ce o valoare sub acest prag semnalează o contracţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici