- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (10.08.2015, 14:29)
- Andrei Mazurchievici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Şefii RBS, obligaţi să iasă din birouri pentru a se întâlni cu firmele mici
Managerii Royal Bank of Scotland sunt obligaţi să discute cu reprezentanţii firmelor mici şi mijlocii, într-o încercare de a nu repeta greşelile dinaintea crizei, când au uitat care era rolul lor, potrivit unei reguli instituite de bancă.
Urmărește
266 afișări
Şefii RBS, obligaţi să iasă din birouri pentru a se întâlni cu firmele mici (Imagine: AFP / Mediafax Foto)
Directorul comercial al băncii, Alison Rose, vrea ca membrii din conducere să urmeze exemplul său şi să aibă două-trei întâlniri săptămânale cu clienţii RBS pentru a înţelege nevoile acestora, informează The Telegraph.
"Toţi cei din conducerea executivă, inclusiv eu, vom avea întâlniri cu clienţii, pentru că este important să stai conectat cu mediul de afaceri. Cred că dacă eşti un executiv şi nu îţi petreci timpul cu clienţii, te deconectezi total de la ceea ce înseamnă afacerile", a spus Rose, care a precizat că întâlnirile vor include analiza situaţiilor financiare a societăţilor comerciale, iar membrii din conducere vor lua şi decizii în ceea ce priveşte cererile de creditare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Eva Longoria dezvăluie că familia ei nu mai locuiește în Statele Unite după victoria lui Trump. Unde s-a mutat actrița
-
Un comandant ucrainean, acuzat că a dezvăluit secrete militare ruşilor
-
Sorin Grindeanu anunţă că se va circula de săptămâna viitoare pe încă 32 de kilometri din Autostrada Moldovei
-
Armata israeliană susţine că a ucis un comandant al organizaţiei Jihadul Islamic Palestinian
În Marea Britanie, RBS este cel mai mare creditor al afacerilor mici şi mijlocii, iar reputaţia sa a avut de suferit în ultimii ani, după ce clienţii au cerut despăgubiri pentru că nu au primit suficiente informaţii la achiziţia unor produse financiare complexe, dar şi ca urmare a acuzaţiilor că o divizie a băncii a profitat de probleme financiare ale firmelor mici.
"Sunt un angajat normal şi cred că este important ca oamenii să nu creadă că la RBS există un şef mare şi rău care îşi dă cu părerea despre afacerile lor", a completat Rose.
Guvernul Marii Britanii a început vânzarea participaţiei de 79% deţinută la Royal Bank of Scotland, în valoare de 32 miliarde de dolari, renunţând la obiectivul anunţat anterior de a vinde în profit acţiunile instituţiei financiare pe care a salvat-o în timpul crizei financiare.
RBS a fost salvată în timpul crizei din 2007-2009 cu fonduri guvernamentale de 45,8 miliarde de lire sterline, iar preţul actual al acţiunilor băncii, de 3,6 lire pe unitate, este sub preţul mediu de 5,02 lire sterline pe unitate plătit de Guvern.
Analiştii consideră că vânzarea titlurilor va atrage un interes semnificativ din partea investitorilor instituţionali dispuşi să treacă cu vedere greşelile din trecut ale RBS şi incertitudinile legate de apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană.
Citește pe alephnews.ro: Ce înseamnă să fii președinte? Alexander Lukașenko spune că este treaba unui bărbat: „Doamne ferește să fie aleasă o femeie în Belarus”
Citește pe www.zf.ro: Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Hamas se declară „pregătiți de încetarea focului”, dar acuză Israel că nu oferă „nicio propunere serioasă”
Încă o insolvenţă zguduie piaţa: Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti a cedat şi a intrat în insolvenţă
Dezastru pentru un gigant din tehnologie, care concediază mii de oameni pentru a deveni competitiv într-un domeniu unde o singură companie deţine 80% din piaţa
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa Mihaelei Botezatu și a lui Honorius: „Am fost sunată de Maximus, care în cele 3 zile nu…”
CANCAN.RO
Ce a pățit un pensionar de 92 de ani, după ce a angajat o menajeră ROMÂNCĂ mult mai tânără
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe