Specialist: Piaţa muncii va avea un început de an timid, dar îşi va reveni

ZF Live. Cornel Apostol, Prohuman România: Piaţa muncii va avea un început de an 2025 timid şi va începe să-şi revină din al doilea trimestru al anului. Suntem într-o perioadă în care toată lumea merge pe varianta de reducere a costurilor.

Urmărește
28 afișări
Imaginea articolului Specialist: Piaţa muncii va avea un început de an timid, dar îşi va reveni

Specialist: Piaţa muncii va avea un început de an timid, dar îşi va reveni

Piaţa muncii din România va avea un început de an 2025 timid, dar perspectivele se îmbunătăţesc din trimestrul al doilea al anului, afirmă Cornel Apostol, director operaţional al companiei de recrutare Prohuman România.

„Vom începe timid trimestrul întâi din 2025. Cu siguranţă va fi un trimestru timid, aşa cum o să şi închidem trimestrul al patrulea din 2024. Timid înseamnă că cererea de recrutare va fi mai redusă, companiile vor fi mult mai atente la a genera costuri. Suntem într-o perioadă în care toată lumea merge pe varianta de reducere a costurilor. Din acest motiv spun că va fi un început de an timid. Speranţa noastră este că piaţa se va dezgheţa începând cu trimestrul al doilea din 2025. Cam aici avem noi vizibilitate”, a detaliat el în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici