Maşina poate trece peste un zid înalt de 1,5 metri şi a fost dezvoltată pentru a fi folosită în cazul unor dezastre naturale. Vehicolul are acces pe oricare din cele patru feţe, iar salvatorii nu vor mai fi nevoiţi să meargă în ajutorul victimelor ocolind dărmături sau rămăşiţe.
Compania crede că acesta este viitorul mobilităţii vehiculelor.
Printre alte gadgeturi tehnologice, la CES a mai fost prezentat Breadbot, un robot care frământă, formează, coace şi vinde pâine, dar şi pompe de sân mobile, care pot fi purtate sub haine, sau un dispozitiv care „recunoaşte” animalele de casă (folosind inteligenţa artificială) şi le eliberează hrana potrivită.
Telecomanda nu mai este la modă, televizoarele putând fi controlate prin intermediul asistenţilor Google sau Alexa de la Amazon.
Companiile din cosmetică, o indistrie care va creşte de la 532 miliarde dolari în 2017 la 863 de miliarde de dolari în 2023 mizează pe asistenţi electronici care evaluează gradul de îmbătrânire al pielii, urmăresc pH-ul sau crează măşti personalizate, după cu au analizat, prin intermediul telefonului mobil, faţa clientului.