Puteai să stai la restaurant doar până la ora 23:00. Noile restricţii sunt şi mai dure. Va trebui să te grăbeşti cu cina la restaurant şi nici pomeneală să mai stai şi la un pahar de vin de vorbă cu prietenii după. La 21:00 se vor închide de luni restaurantele. Bogdan Tuşu, proprietarul Garlic Pub îţi spune că inchierea cu două ore mai devreme îl face să piardă circa 40% din vânzările dintr-o zi.
5 miliarde de euro valora industria HoReCa anul trecut. Vânzările au scăzut cu 80%
Circa 40% dintre business-urile din domeniu şi-au suspendat deja activitatea
Ce spune Bogdan Tusu, proprietar Garlic Pub
” Cred că va trebui să facem unele modificări, din păcate. Mi-e foarte greu să spun că o să încep să fac concedieri. Nici livrările nu sunt o soluţie. După ce am avut voie să ieşim din casă s-a simţit lipsa clienţilor. Oamenii au început să nu mai iasă la cârciumă”.