Swatch ţinteşte vânzări record în 2011, datorită noilor produse care vor intra pe piaţă

Grupul elveţian Swatch, cel mai mare producător de ceasuri din lume, se pregăteşte pentru un nou an record în 2011, datorită noilor produse care vor intra pe piaţă în următoarele luni, a declarat preşedintele companiei, Nayla Hayek, într-un interviu pentru NZZ am Sonntag.

Urmărește
39 afișări
Imaginea articolului Swatch ţinteşte vânzări record în 2011, datorită noilor produse care vor intra pe piaţă

Swatch ţinteşte vânzări record în 2011, datorită noilor produse care vor intra pe piaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul, cunoscut pentru marca de bază Swatch, dar şi pentru brandurile premium Breguet, Blancpain sau Omega, vizează vânzări de şase miliarde franci elveţieni (4,5 miliarde euro) în 2010, ceea ce ar reprezenta cel mai bun an din istoria companiei.

"Dacă vom atinge acest obiectiv în 2010, ceea ce sperăm că se va întâmpla, atunci am dori să batem clar această performanţă anul viitor. Multe produse noi vor intra pe piaţă în acestă toamnă şi se vor întâmpla multe până la sfârşitul anului. Avem de asemenea multe planuri pe ţeavă, inclusiv dezvoltarea pe piaţa indiană, al cărei potenţial nu ar trebui subestimat", a arătat preşedintele Swatch.

Swatch Group a numit-o în iunie pe Nayla Hayek în funcţia de preşedinte, după moartea tatălui ei, Nicolas Hayek, fondatorul grupului.

Compania a depăşit recesiunea mai bine decât concurenţa, în principal datorită poziţiei solide de pe piaţa chineză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici