Tazz va fi achiziţionat de Wolt (DoorDash) o platformă de comerţ de origine finlandeză cu operaţiuni în 28 de ţări

Tazz, una dintre cele mai importante platforme de livrare din România, parte a grupului eMAG, anunţă semnarea unui acord privind achiziţia părţilor sale sociale de către Wolt, o platformă de comerţ local de origine finlandeză cu operaţiuni în 28 de ţări.

Urmărește
244 afișări
Imaginea articolului Tazz va fi achiziţionat de Wolt (DoorDash) o platformă de comerţ de origine finlandeză cu operaţiuni în 28 de ţări

Tazz va fi achiziţionat de Wolt(DoorDash) o platformă de comerţ de origine finlandeză cu operaţiuni în 28 de ţări

Achiziţia este aşteptată să se finalizeze în următoarele câteva luni. Wolt este deţinută de DoorDash în Statele Unite ale Americii.
 
„Prin combinarea cunoştinţelor profunde de piaţă ale Tazz cu tehnologia şi excelenţa operaţională ale Wolt, vedem un mare potenţial de a ridica experienţa consumatorilor şi comercianţilor din România. Suntem încântaţi de această afacere şi aşteptăm cu nerăbdare călătoria viitoare”,  a declarat Miki Kuusi, CEO al Wolt şi Head of DoorDash International.
 
„Tazz reprezintă o poveste de succes în antreprenoriatul românesc şi o afacere care a crescut incredibil într-un timp foarte scurt(...) Ca pas următor, unirea forţelor cu Wolt reprezintă o oportunitate extraordinară”, a declarat Alin Şerban, CEO Tazz. 
 
„În 2019, eMAG a devenit acţionar la Tazz, o platformă românească din Timişoara, cu ambiţia de a o dezvolta şi transforma într-un lider pe segmentul livrărilor la domiciliu. Am văzut potenţialul acestei afaceri încă de atunci, precum şi dorinţa puternică a echipei de a creşte într-un ritm accelerat. Împreună, am creat o poveste de succes de care suntem foarte mândri, care a crescut de la 100 la 10.000 de parteneri, iar astăzi este pregătită să treacă la următorul nivel. Tazz va rămâne parte din Genius”, a declarat Tudor Manea, Group CEO eMAG.  
 
Miki Kuusi, CEO Wolt şi Head of DoorDash International, a adăugat: „România este o piaţă cu un mare potenţial, iar noi suntem nerăbdători să cunoaştem mai bine comunităţile locale - şi bucătăria românească. Suntem aici pentru a crea noi oportunităţi pentru comercianţi şi curieri şi pentru a oferi serviciile excepţionale pentru care Wolt este cunoscut în întreaga lume.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici