Te gândeşti la o casă "pe pământ"? Ştii cât te-ar costa cea mai ieftină variantă?

Dacă te gândeşti foarte serios să îţi construieşti o casă, există numai veşti bune! Bani să ai! Preţul pe metrul pătrat construit "la cheie" a scăzut cu până la 12% faţă de nivelul din primele luni ale anului, deşi, teoretic, ne aflăm în plin sezon de construcţii!

Urmărește
267 afișări
Imaginea articolului Te gândeşti la o casă "pe pământ"? Ştii cât te-ar costa cea mai ieftină variantă?

Te gândeşti la o casă "pe pământ"? Ştii cât te-ar costa cea mai ieftină variantă? (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel, o casă construită "la cheie" de o echipă profesionistă poate să văa scoată din buzunar la nivelul minim, cu standarde de calitate joase spre medii, în funcţie de regiunea în care locuiţi şi de preţurile locale, până la 30.000 de euro.

Citeşte mai multe despre costurile unei case pe pământ pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici