Tesla dezamăgeşte: Livrările de autovehicule în al treilea trimestru au fost sub nivelul aşteptat

Tesla dezamăgeşte investitorii: Livrările de autovehicule în al treilea trimestru au fost de 462.890, sub nivelul aşteptat de piaţă. Acţiunile companiei pierd aproape 5% pe bursă.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Tesla dezamăgeşte: Livrările de autovehicule în al treilea trimestru au fost sub nivelul aşteptat

Tesla dezamăgeşte: Livrările de autovehicule în al treilea trimestru au fost sub nivelul aşteptat

Livrările de autovehicule Tesla au fost de 462.890 în cel de-al treilea trimestru al acestui an, sub aşteptările analiştilor, scrie CNBC, citat de Ziarul Financiar.

Acţiunile Tesla au scăzut cu aproape 5% după anunţul făcut de companie.

Tesla se confruntă cu o competiţie acerbă, în special în China, din partea companiilor BYD şi Geely, dar şi a unor producători mai noi precum Li Auto, respectiv Nio.

În acest timp, în SUA, Ford şi General Motors se reorientează către piaţa maşinilor electrice.

Conducerea Tesla nu şi-a setat o ţintă pentru acest an, însă a comunicat că prognozează un nivel mai mic de creştere faţă de anul trecut, în ciuda faptului că a fost lansat un model de autovehicul, Cybertruck.

Acţiunile Tesla au crescut cu 32% în al treilea trimestru, ştergând pierderile de la începutul anului. Astfel, compania este pe plus cu 4%, mult în urma Nasdaq care a crescut cu 19%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici