Theda Mar marchează 30 de ani de excelenţă în prelucrarea pietrei naturale (P)

Miercuri, 23 octombrie 2024, Palatul Regal din Bucureşti a găzduit un eveniment aniversar spectaculos, prin care grupul Theda Mar a marcat împlinirea a 30 de ani de excelenţă în prelucrarea pietrei naturale.

Urmărește
384 afișări
Imaginea articolului Theda Mar marchează 30 de ani de excelenţă în prelucrarea pietrei naturale (P)

Theda Mar marchează 30 de ani de excelenţă în prelucrarea pietrei naturale (P)

Evenimentul a fost un omagiu adus pietrei şi meşteşugului celor care o şlefuiesc, printr-un spectacol extraordinar de muzică, poezie şi lumină. Sala Tronului a prins viaţă prin proiecţii 3D impresionante, în timp ce Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta renumitului dirijor Daniel Jinga, a acompaniat vocile remarcabile ale sopranei Stephanie Radu şi tenorului Alin Stoica, într-un recital inspirat din cele mai cunoscute opere clasice.

Peste 200 de invitaţi, personalităţi din mediul de afaceri şi cultura românească, au fost prezenţi la această celebrare grandioasă. Atmosfera a fost una de rafinament şi eleganţă, invitaţii adoptând stilul vestimentar „Royal Ascot”, cu doamne în rochii clasice şi pălării extravagante, iar domnii impresionând prin ţinutele lor formale.

Luxul şi creativitatea au fost esenţele acestui eveniment, reflectând cu succes valorile şi tradiţia Theda Mar, companie care şi-a câştigat renumele de lider al pieţei româneşti de piatră naturală.

Un lider al industriei timp de trei decenii

Fondată în 1994, Theda Mar a devenit rapid liderul naţional în prelucrarea pietrei naturale, iar în 1997, doar trei ani de la înfiinţare, a integrat Marmosim SA, cel mai mare producător de piatră naturală din România, cu o tradiţie de peste 80 de ani. De atunci, compania a contribuit la peste 2000 de proiecte de prestigiu din întreaga lume, devenind un nume de referinţă în industrie.

Portofoliul Theda Mar include proiecte high-end, cum ar fi vila pilotului Michael Schumacher din Monte Carlo şi casa Gianni Versace din Miami, dar şi lucrări de patrimoniu, cum ar fi Atheneul Român, Teatrul Naţional Bucureşti şi Palatul Parlamentului din România. De asemenea, compania a avut contribuţii semnificative în proiecte internaţionale, cum ar fi Parlamentul Ungariei, Domul din Milano şi moscheea Omar Ali Saifuddien din Brunei.

Ambasador al excelenţei româneşti

Prin implicarea sa în astfel de proiecte prestigioase, Theda Mar nu este doar liderul incontestabil al industriei de prelucrare a pietrei naturale, ci şi un adevărat ambasador al excelenţei româneşti în întreaga lume. Proiectele sale reflectă nu doar calitatea materialelor şi execuţiei, ci şi valorile de durabilitate, inovaţie şi respect pentru tradiţie.

Despre Theda Mar

Fondată în 1994, Theda Mar este liderul pieţei româneşti de piatră naturală şi un jucător important pe piaţa imobiliară locală. În 1997, compania a integrat Marmosim SA, consolidându-şi poziţia de lider. Cu un portofoliu de peste 2000 de proiecte la nivel mondial, Theda Mar a contribuit la restaurarea unor monumente emblematice din România şi la construcţia unor edificii prestigioase internaţionale. Compania este recunoscută pentru angajamentul său faţă de calitate, inovaţie şi durabilitate, fiind un partener de încredere în industria globală de prelucrare a pietrei naturale.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.thedamar.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici