- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (14.05.2016, 11:10)
- Departamentul Economic
Trainer: Multor angajaţi nu le-au plăcut să înveţe nici în copilărie. De ce ar face-o mai târziu?
Angajatorii din industriel îşi trimit în general angajaţii la cursuri în situaţia în care apar problemele în producţie, când în anumite zone devin necompetitivi sau când vor să aplice un sistem nou de gestiune a producţiei, fiind mai puţini interesaţi de astfel de traininguri în perioade de boom.
Urmărește
740 afișări
Trainer: Multor angajaţi nu le-au plăcut să înveţe nici în copilărie. De ce ar face-o mai târziu?
"În majoritatea cazurilor, decizia de a implementa o schimbare într-o companie de producţie - ceea ce atrage după sine şi decizia de a pregăti angajaţii - pleacă tot de la ideea de îmbunătăţire a performanţei în comparaţie cu competitorii sau cu anii trecuţi. Dacă în perioada de boom economic nu se prea vedeau problemele de slabă performanţă într-o companie de producţie (cererea fiind mare, nimeni nu se uită foarte atent cu ce resurse se realizează o unitate de produs), în condiţiile actuale, când cererea pieţii a scăzut, fiecare caută să-şi eficientizeze producţia, să-şi scadă costurile, să-şi îmbunătăţească performanţa", a declarat Ligia Neacşu, CEO al companiei Best Smart Consulting, specializată în furnizarea de servicii de training pentru management industrial.
În opinia ei, cuvântul de ordine este «performanţa» cu tot ce implică asta.
Best Smart Consulting a fost înfiinţată în anul 2007, dar a intrat pe nişa programelor de training industrial din 2012.
ULTIMELE ȘTIRI
-
TU l-ai vota pe Donald Trump, dacă ar candida la Președinția României? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Războiul din Ucraina, ziua 1064. Trump afirmă că SUA „probabil” vor sancţiona Rusia dacă Moscova refuză negocierile de pace
-
Intrarea în Schengen şi deschiderea autostrăzilor de la Craiova la Paşcani încing piaţa de logistică
-
Trump l-a graţiat pe creatorul unei platforme de pe Dark Web. Acesta era condamnat pe viaţă
"În industrie, un procent foarte mare al angajaţilor au studii medii sau gimnaziale, iar în condiţiile învăţă¬mântului de astăzi ei au cel mult 10 clase. Deci există un procent foarte mare de angajaţi cărora nu le-a plăcut să înveţe nici în copilărie. De ce ar face-o acum?", a spus Ligia Neacşu.
Multe companii din sectorul industrial au în prezent nevoie de angajaţi pentru poziţii precum cele de reglori sau de operatori de maşini cu comandă numerică, însă nu reuşesc să-şi convingă angajaţii care sunt în prezent operatori pe maşini cu comandă simplă să meargă la cursuri de instruire pentru a-şi dezvolta noi competenţe.
Citeşte şi: Distribuţia detaliată a salariilor din România: 34.000 de angajaţi câştigă peste 10.000 lei net pe lună, iar 70% dintre salariaţi sub 1.700 de lei
Citeşte şi: INS: Managerii mizează pe avansul activităţii economice şi al numărului de angajaţi din construcţii
Citeşte şi: „Oraşul corporatiştilor“, Barbu Văcărescu-Floreasca - 30.000 de angajaţi se sufocă zilnic să ajungă la muncă. „Între 8 şi 8.30 las trei metrouri să treacă din cauza aglomeraţiei pentru a ajunge la muncă“
Citește pe alephnews.ro: Melania Trump a atras toate privirile la ceremonia de învestire a Președintelui. George Enache, art director: „E o ținută greu de purtat dacă nu ai atitudinea corespunzătoare”
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
A doua cea mai mare metropola a lumii riscă să dispară sub ape, iar soarta mega-oraşului atârnă în mâinile unui miliardar
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Ce s-a ales de Octavian BELLU. Ce job „normal” și-a luat și unde s-a angajat, după retragerea din gimnastică
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe