- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (29.08.2018, 11:33)
- Bianca Ciocotisan
Un angajat din Australia a primit de peste 100 de ori salariul său ca urmare a unei erori bancare. Suma uriaşă cu care s-a trezit în cont
Un angajat din Australia a primit de peste 100 de ori salariul pe care îl încasa ca urmare a unui punct aşezat greşit de către angajaţii unei bănci. Acesta trebuia să încaseze suma de 4.921,76 de dolari australieni, dar la interogarea soldului şi-a găsit în cont 492.176 de dolari, relatează BBC.
Urmărește
1725 afișări
Un angajat din Australia a primit de peste 100 de ori salariul său ca urmare a unei erori bancare. Suma uriaşă cu care s-a trezit în cont
Din rapoartele întocmite de auditorul general al Teritoriului de Nord Australian, reiese că ar fi vorba despre două erori umane - pe de o parte introducerea incorectă a datelor, iar pe de altă parte eşecul de a face faţă unei alerte generate de sistem.
De asemenea, BBC precizează că angajatul, situat într-o zonă îndepărtată a Teritoriului Nord-Australian, a rezistat tentaţiei de a păstra banii şi i-a returnat băncii.
Auditorul general a precizat că rambursarea s-a făcut după patru săptămâni, însă s-ar fi putut produce mai devreme, dacă muncitorul nu ar fi locuit într-o zonă îndepărtată şi nu ar fi trebuit să călătorească până la bancă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Lasconi anunţă o întâlnire cu Nicuşor Dan: Nu văd cum aş putea să mă răzgândesc
-
Vladimir Ciorbă, patronul Nordis, reacţie la implicarea sa în reţinerea primarului din Sinaia/ „Încă din vara anului trecut am depus numeroase sesizări către DNA şi alte organe competente"
-
Daniel David: Avem o problemă foarte mare cu numărul de profesori
Cazul înregistrat nu este unul singular, aceasta fiind una dintre cele 743 de plăţi excedentare efectuate de departamentele guvernamentale din Teritoriul Nordic între iulie 2017 şi ianuarie 2018, iar dintre acestea, 767.000 de dolari nu au mai fost returnaţi până la sfârşitul lunii ianuarie, arată rapoartele prezentate.
Citește pe www.zf.ro: Pentru companiile austriece, Ungaria a devenit un vis urât. Strabag a intrat în colimatorul guvernului maghiar prin greşelile făcute la construcţia autostrăzii M30, care leagă Miskolc şi Košice. Tronsonul trebuie demolat în totalitate şi consolidat
Citește pe www.zf.ro: Unul dintre cele mai vechi business-uri din lume. În România, companiile se bat să câştige loc
Citește și: Profitul net cumulat al băncilor din România a crescut cu 33% în prima jumătate a anului
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Pentru companiile austriece, Ungaria a devenit un vis urât. Strabag a intrat în colimatorul guvernului maghiar prin greşelile făcute la construcţia autostrăzii M30, care leagă Miskolc şi Košice. Tronsonul trebuie demolat în totalitate şi consolidat
Cu ultimii bani şi-a cumpărat o mină abandonată care nu părea să aibă niciun viitor. Acum are o avere colosală de 200 de milioane de dolari
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Noua regulă pentru românii care nu locuiesc la ADRESA din buletin. Ce e obligatoriu să faci din ianuarie 2025 și de ce acte ai nevoie
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
ieri, 22:54
Live text Războiul din Ucraina, ziua 1065. Pentagonul confirmă că suspendarea ajutorului extern de către Trump nu afectează sprijinul militar pentru Ucraina / Şeful NATO cere SUA să continue înarmarea Ucrainei şi promite sprijin financiar european / Zelenski: „Trump trebuie să iasă victorios în încheierea războiului din Ucraina”
-
ieri, 22:44
Imaginile din satelit arată construcţii militare israeliene în zona demilitarizată de lângă Siria