- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Un nou proiect în inima Capitalei, care să rivalizeze cu Centrul : Se deschide primul parc permanent de restaurante / Investiţia se ridică la 200.000 euro
Paul Nicolau, antreprenorul care deţine în Bucureşti mai multe restaurante care comercializează preparte pe baza de fructe de mare, precum Taverna Racilor sau SeaFood Shaorma, deschide în centrul Capitalei un local amenajat sub forma unui parc de restaurante, denumit Wahaka Street Food Park.
Un nou proiect în inima Capitalei, care să rivalizeze cu Centrul : Se deschide primul parc permanent de restaurante / Investiţia se ridică la 200.000 euro
În Wahaka Street Food Park, peste 20 de vendori, parte a grupului de restaurante MGC, îşi vor comercializa preparatele. Investiţia în acest proiect se ridică la 200.000 de euro, potrivit proprietarului Wahaka Street Food Park.
„Deschidem un street food park care va fi deschis zilnic, pe toată perioada anului, în care vom avea 20 de vendori. Proiectul e parte a grupului de restaurante din Bucureşti, MGC. Nu închiriem spaţii, ci le administrăm noi pe toate. Vor fi specialităţi de bază de fructe de mare, burgeri, mâncare chinezească, clătite şi multe alte specialităţi”, a spus Paul Nicolau, proprietarul Wahaka Street Food Park.
Antreprenorul speră la vânzări totale de circa 100.000 de euro pe lună cu Wahaka Street Food Pak. Parcul de restaurante se întinde pe suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi este acum în curs de amenajare, urmând să fie deschis pe 28 septembrie 2017.
Citiţi mai multe dspre acest subict pe zf.ro.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO