Un nou rival pentru Shein şi Temu? O companie populară plănuieşte lansarea unui magazin online cu produse la preţuri reduse

  • Amazon a găzduit un eveniment cu uşile închise pentru vânzătorii din China, unde a prezentat planurile pentru un nou magazin de buget care oferă îmbrăcăminte, produse pentru casă şi alte articole la preţuri reduse.
  • Magazinul ar urma să concureze direct cu Temu şi Shein, două site-uri de comerţ electronic care au crescut în popularitate.
  • Nu este clar când va fi lansat magazinul, dar prezentarea notează că Amazon va începe să accepte produse în această toamnă.
13886 afișări
Imaginea articolului Un nou rival pentru Shein şi Temu? O companie populară plănuieşte lansarea unui magazin online cu produse la preţuri reduse

Sursa foto: Unsplash

Amazon intenţionează să lanseze o nouă secţiune pe site-ul său, care să fie dedicată articolelor de modă şi stil de viaţă la preţuri reduse, care va permite vânzătorilor chinezi să expedieze direct către consumatorii americani, notează CNBC.

Iniţiativa a fost anunţată miercuri, în cadrul unei conferinţe rezervate vânzătorilor chinezi, şi marchează cea mai agresivă încercare de până acum a companiei Amazon de a respinge concurenţa din ce în ce mai mare din partea Temu şi Shein, entităţile-vedetă din lumea comerţului electronic la preţuri accesibile.

Magazinul Amazon va prezenta o gamă de articole fără marcă, multe la preţuri sub 20 de dolari, potrivit unei prezentări către vânzătorii Amazon consultată de CNBC.

Amazon va expedia produsele direct din China în SUA, cu scopul de a le livra cumpărătorilor în termen de 9-11 zile, un termen de livrare similar cu cel practicat de Shein şi Temu.

Nu este clar când va fi lansat oficial magazinul, dar prezentarea notează că Amazon va începe să accepte produse în această toamnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici