Un producător auto japonez recheamă în service mai bine de 42.000 de maşini

Toyota Motor Corp recheamă în service peste 42.000 de vehicule din SUA din cauza unei probleme de asistenţă la frână, care ar putea creşte riscul de accidente.

Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Un producător auto japonez recheamă în service mai bine de 42.000 de maşini

Un producător auto japonez recheamă în service mai bine de 42.000 de maşini

Toyota Motor Corp a anunţat rechemarea în service a mai bine de 42.000 de vehicule din SUA, conform unei declaraţii făcute vineri de Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA).

Rechemarea vizează modelul Corolla Cross Hybrid fabricat între 2023 şi 2024, scrie Reuters.

Problema identificată este, practic, o eroare software în unitatea de control electronic, care este responsabilă pentru gestionarea comportamentului vehiculului în timpul derapajului. Defecţiunea poate duce la pierderea asistenţei la frână atunci când vehiculul face un viraj.

Conform NHTSA, pierderea asistenţei la frână poate spori riscul de accidente, având un impact direct asupra siguranţei pasagerilor şi a altor participanţi la trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici