Vânzările de tricouri Kylian Mbappe ar putea depăşi toate recordurile

Fanii echipei Real Madrid aşteaptă de acum şase săptămâni pentru tricoul cu numărul 9 al noii achiziţii a clubului, Kylian Mbappe.

Urmărește
226 afișări
Imaginea articolului Vânzările de tricouri Kylian Mbappe ar putea depăşi toate recordurile

Vânzările de tricouri Kylian Mbappe ar putea depăşi toate recordurile

Mbappe a fost transferat gratuit de la Paris Saint-Germain la Real Madrid la începutul verii, după expirarea contractului său pe Parc des Princes.

Este, fără îndoială, cel mai important transfer al anului, câştigătorul Cupei Mondiale 2018 făcând în cele din urmă mutarea după o adevărată saga - spre bucuria fanilor lui Real.

Madrilenii au oficializat faptul că atacantul va purta tricoul cu numărul 9 pe Bernabeu, călcând pe urmele lui Ronaldo, Raul şi Karim Benzema.

Potrivit Marca, anunţul că tricoul său a fost pus în vânzare a dus la blocarea magazinului online al clubului.

Au fost atât de multe comenzi, încât magazinul online a fost nevoit să afişeze un mesaj pentru a-i avertiza pe cumpărători că comenzile lor vor fi serios întârziate din cauza cererii.

În comparaţie cu alte superstaruri ale Realului, precum Jude Bellingham şi Vinicius Jr, termenele de livrare sunt semnificativ mai lungi.

Într-un caz normal, livrarea durează trei până la patru zile lucrătoare, în timp ce tricourile Mbappe ar putea dura până la şase săptămâni.

Interesul imens va face ca tricourile lui Mbappe să doboare recorduri de vânzări, potrivit Marca - cu adevărat remarcabil, având în vedere superstarurile care au păşit pe porţile Madridului în trecut.

Cristiano Ronaldo, David Beckham şi Zinedine Zidane sunt doar câteva dintre legendele care au jucat pentru Los Blancos.

Dar Mbappe ar putea deveni cel mai important dintre toţi, din punct de vedere al vânzărilor de tricouri, şi toate acestea înainte de a lovi cu piciorul într-o minge.

Mbappe se va prezenta fanilor Real Madrid pe 16 iulie.

Se aşteaptă ca Bernabeu să fie la capacitate maximă pentru a-şi întâmpina cel mai recent Galactico, care va ţine un discurs, va efectua câteva jonglerii cu mingea şi va semna autografe.

După ce aproape a semnat în urmă cu doi ani înainte de a semna o prelungire a contractului la PSG, va fi ocazia ideală de a lăsa totul în urmă şi de a începe din nou cu noul său club.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici