Veste bună pentru 2,6 milioane de români! Când va fi virată o nouă tranşă din ajutorul pentru alimente

Peste 2,6 milioane de români vor primi în luna octombrie de o nouă tranşă de 250 lei pentru cumpărarea de alimente, a anunţat miercuri Adrian Câciu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Urmărește
301 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru 2,6 milioane de români! Când va fi virată o nouă tranşă din ajutorul pentru alimente

Veste bună pentru 2,6 milioane de români! Când va fi virată o nouă tranşă din ajutorul pentru alimente

Conform ministrului, încărcarea cardurilor de alimente cu cei 250 lei va începe din 15 octombrie.

Beneficiază de acest sprijin persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 2.210 lei, familiile cu cel puţin doi copii în întreţinere ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale 675 lei, familiile monoparentale ale căror venituri lunare realizate pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 675 lei, familiile şi persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul de incluziune, pensionarii ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.210 lei şi persoanele fără adăpost.

Cardurile pot fi utilizate pentru alimente sau pentru mese calde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici