Vezi aici unde se găsesc cele mai ieftine apartamente şi case din Bucureşti

Rahova, Giurgiului, Gara de Nord şi Piaţa Sudului sunt zone unde pot fi găsite cele mai ieftine apartamente din Bucureşti, cu preţuri între 30.000 şi 75.000 euro. Analiştii de pe piaţa imobiliară susţin că preţurile unor locuinţe au ajuns la minime istorice.

Urmărește
187 afișări
Imaginea articolului Vezi aici unde se găsesc cele mai ieftine apartamente şi case din Bucureşti

Vezi aici unde se găsesc cele mai ieftine apartamente şi case din Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

De exemplu, în zona Viilor din Capitală preţurile celor mai multe apartamente sunt cuprinse între 30.000 şi 75.000 euro, potrivit imopedia.ro, portal care a realizat topul celor mai ieftine apartamente şi case din Bucureşti.

Clasamentul arată că Tineretului şi Apărătorii Patriei sunt zone unde preţurile variază între 75.000 euro şi 100.000 euro, în timp ce în Plevnei şi Cotroceni sunt apartamente care sunt scoase la vânzare pentru 150.000 şi 250.000 euro, conform anunţurilor postate de proprietari pe portalul imobiliar citat.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine apartamente din Bucureşti pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici