Pentru toată experienţa oferită, restaurantul a fost recompensat cu un premiu pe care l-a primit chiar de la Ambasadorul Spaniei în România.
„Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaştere a excelentei munci pe care ei o depun în ceea ce priveşte bucătăria spaniolă, dar cea autentică. Poţi să ai certitudinea că ceea ce mânânci e într-adevăr gătit cu produse din Spania, şi în stilul în care spaniolii o fac. De aceea am oferit această recunoaştere” , spune Don Jose Antonio Hernandez Perez, ambasadorul Spaniei în România.
În spatele premiului „Restaurants from Spain” Certification se află zeci de ani de muncă, pasiune şi prietenie. Angi, cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienţii ei, şi cea care pune la cale reţetele magice, îţi spune cum a reuşit: „Tot timpul trebuie să ne depăşim, să ţintim mai sus, să vrem să satisfacem gusturile clienţilor cât mai mult şi cât mai des. Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm aproape toată echipa. Noi nu vrem ca oamenii să-l privească ca pe un restaurant, vrem o masă prietenească.”
WRS a călătorit prin toate colţurile Spaniei şi a încercat toate mâncărurile. Cu toate astea, tot Pata Negra rămâne locul în care revine din nou, şi din nou, cu aceeaşi plăcere: „Aici chiar simţi că eşti cumva într-o mică ambasadă a spaniei din punct de vedere gastronomic. ”
Pata Negra foloseşte ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar şi câte 3 zile, iar reţetele folosite sunt de multe ori reţete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin. „Preparatele Pata Negra sunt întotdeauna surprinzătoare” , spune un client.