- Home
- Economic
- (22.08.2020, 20:39)
- Ana Maria Rus , Roxana Ionescu
Vlad şi Răzvan îţi spun cum reuşesc să vândă cocktailuri pe timp de pandemie: "A fost singura modalitate de a evita falimentul"
- Metoda prin care două baruri s-au salvat de la faliment: workshopuri şi cocktailuri îmbuteliate.
- La Sibiu, Răzvan şi Daniel şi-au mutat afacerea în online.
- Ei îmbuteliază cocktailuri de lux pe care le livrează apoi la domiciliu.
Urmărește
829 afișări
Metoda prin care două baruri s-au salvat de la faliment: workshopuri şi cocktailuri îmbuteliate. La Iaşi, înveţi contra cost cum să faci 5 tipuri de cocktailuri la un singur workshop: Gin tonic perfect serve, Martini dry, Gimlet, Tom Collins şi Gin sangria.
La Sibiu, doi tineri şi-au mutat afacerea în online şi îmbuteliază cocktailuri de lux pe care le livrează apoi la domiciliu
Ţi-ar plăcea să-ţi poţi impresiona musafirii cu un cocktail făcut ca la carte? La Iaşi, Vlad Gora împreună cu alţi doi colegi barmani fac workshopuri prin care îi invaţă pe doritori să facă cocktailuri, contra cost. Aceasta este modalitatea prin care tinerii, împreună cu proprietarul barului, au reuşit să se menţină pe linia de plutire, pe timp de pandemie. La workshop pot participa maxim 8 persoane, durează 2 ore, iar ultima dată clienţii au învăţat să facă 5 cocktailuri: Gin tonic perfect serve, Martini dry, Gimlet, Tom Collins şi Gin sangria.
La Sibiu, Răzvan şi Daniel şi-au mutat afacerea în online şi îmbuteliază cocktailuri de lux pe care le livrează apoi la domiciliu. Au clienţi atât în ţară, cât şi în străinătate: Germania, Anglia sau America. Cele mai cerute cocktailuri sunt cele pe bază de gin şi vermut. Preţurile încep de la 40 de lei, pentru o sticlă de 100 de ml şi ajung până la 1000 de lei, la o sticlă de 500 de ml.
”Şi îl avem pe ultimul. Se pun părţi egale de gin şi vermut. Când mergeţi undeva şi beţi ceva, acesta nu este un pahar feminin. James Bond bea din acest tip de pahar. Sănătate!”
Iată ce spune Vlad Gora, barman: ”Consumul nu se mai face atât de mult în oraş, din cauza pandemiei oamenii sunt speriaţi. Nu ne interesează să înveţe reţete, ci arome şi gusturi, să înţeleagă exact ce fac. Businessurile mici sunt primele care cad, aşa că trebuie să găsim orice fel de extrabusiness.”
Iată ce spune Răzvan Mijea, proprietar bar: "Clienţii noştri fideli sunt oamenii care apreciază lucrurile făcute cu bun gust şi cu pasiune. Credem că pe viitor tot mai multe baruri vor dezvolta acest concept de “bottles cocktailuri” şi să le ofere clienţilor”
Citește pe alephnews.ro: Micile detalii fac diferența. Ce să NU faci la un interviu de angajare
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
A doua cea mai mare metropola a lumii riscă să dispară sub ape, iar soarta mega-oraşului atârnă în mâinile unui miliardar
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Victor Ponta rupe tăcerea după ce s-a aflat că a divorțat de Daciana Sârbu: „Au avut prea mult de suferit toți din cauza…”
CANCAN.RO
Orașul din România în care ești AMENDAT cu 2.500 lei dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe