- Home
- Economic
- (03.03.2023, 23:22)
- Daniel Belu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
YouTube urmează să adauge instrumente bazate pe inteligenţă artificială pentru creatorii de videoclipuri
YouTube va încorpora noi funcţii de inteligenţă artificială generativă în platforma sa de partajare de videoclipuri, gigantul internetului grăbindu-se să ţină pasul cu rivali în materie de inteligenţă artificială precum OpenAI Inc. şi Microsoft Corp. care şi-au lansat propriile produse destinate consumatorilor, cum ar fi chatbots cu inteligenţă artificială şi servicii de creare de imagini, conform Bloomberg.
Urmărește
322 afișări
"Puterea inteligenţei artificiale abia începe să apară în moduri care vor reinventa videoclipurile şi vor face posibil ceea ce pare imposibil", a scris Neal Mohan miercuri către comunitatea YouTube de la preluarea funcţiei de director al serviciului video luna trecută. El a explicat că, în curând, creatorii YouTube vor putea schimba virtual ţinutele din videoclipuri sau vor putea crea "decoruri fantastice de film" prin intermediul capacităţilor generative ale inteligenţei artificiale "în următoarele luni".
ULTIMELE ȘTIRI
-
Melania Trump nu respectă tradiţia: Prima doamnă nu se va întâlni cu Jill Biden la Casa Albă
-
Ion Cristoiu: Mă întrebam pe 14 noiembrie 2014: Sunt românii capabili, duminică, la al doilea tur, de o Revoluţie prin vot?
-
Trump deţine controlul deplin asupra guvernului, dar nu va obţine întotdeauna ceea ce doreşte
-
Cutremur joi dimineaţa în Arad
Google, companie deţinută de Alphabet Inc., se află sub o presiune din ce în ce mai mare pentru a lansa produse de inteligenţă artificială generative, servicii care pot genera răspunsuri detaliate la texte sau pot crea imagini noi pe baza informaţiilor pe care le asimilează de pe internet şi din alte surse digitale. Deşi Google este considerat de mult timp un pionier în domeniul cercetării în materie de inteligenţă artificială, unii critici au afirmat că societatea a fost prea lentă în lansarea propriilor instrumente şi servicii care sunt gata pentru consumul public. Între timp, în ultimele luni, rivalii au lansat produse extrem de populare, inclusiv ChatGPT de la OpenAI şi noul chatbot Bing de la Microsoft Corp. şi au câştigat favorurile publicului larg, în ciuda preocupărilor legate de faptul că conversaţiile libere şi scripturile pe care le generează pot fi uneori inexacte, conflictuale sau bizare.
Google şi-a anunţat propriul concurent ChatGPT, numit Bard, la începutul lunii februarie, pe fondul unei încetiniri a pieţei de publicitate digitală şi al speculaţiilor că chatbots cu inteligenţă artificială ar putea distruge activitatea de căutare pe internet a companiei. Anul trecut, Google a declarat un "cod roşu" la scurt timp după lansarea ChatGPT, o mişcare asemănătoare cu declanşarea unei alarme de incendiu la nivel intern, ceea ce a făcut ca inginerii de inteligenţă artificială ai companiei să se grăbească să răspundă.
La rândul său, Mohan, de la YouTube, a semnalat că Google va păstra o parte din precauţia sa reflexivă. În nota sa adresată comunităţii YouTube, el a subliniat faptul că societatea îşi va lua timp pentru a dezvolta funcţiile de inteligenţă artificială generativă "cu măsuri de protecţie bine gândite", precum şi cu "protecţii pentru a îmbrăţişa această tehnologie în mod responsabil".
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Neom, cel mai ambiţios proiect al Arabiei Saudite, se confruntă cu probleme. Directorul general a renunțat la funcție după șase ani
Citește pe www.zf.ro: Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citește pe www.zf.ro: Cum a ajuns Adin Ross, un streamer controversat de 24 de ani, să fie menţionat de Trump ca unul dintre motivele victoriei. Adin Ross, prieten cu Andrew Tate, a dus la arestarea acestuia în România. El a vrut să îl viziteze în închsioare, dar i-a fost interzis accesul de autorităţile române
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Doi antreprenori români au adus un nou tip de casă în România, model pentru a cărui construcţie sunt necesare doar 30 de zile, iar montajul se realizează într-o singură zi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Andreeea Bălan, apariție spectaculoasă la Protevelion 2025. Rochia a lăsat la vedere mult
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 08:09
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 995. Ucraina neagă acuzaţiile privind dezvoltarea de arme nucleare / Biden şi Xi se pregătesc pentru discuţii privind sprijinul Chinei pentru Rusia
-
astăzi, 08:09
Peste 800 de milioane de oameni suferă de diabet, boala care ameninţă mai ales ţările sărace