COMENTARIU Lelia Munteanu: Yoav Gallant, ministrul israelian al Apărării, încă o declaraţie atroce

Urmărește
931 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Yoav Gallant, ministrul israelian al Apărării, încă o declaraţie atroce

Referindu-se astăzi la atacul cu rachete de marţi al Iranului asupra Israelului – context în care se aşeaptă riposta promisă a Guvernului de la Ierusalim – ministrul Apărări, Yoav Gallant, a declarat: „Oricine crede că o simplă încercare de a ne răni ne va descuraja să luăm măsuri ar trebui să arunce o privire la [realizările noastre din] Gaza şi Beirut".

Tot Gallant (foto) făcuse, la începutul războiului din Gaza această atroce declaraţie, care atunci a sunat ca un ordin de luptă: "Fără electricitate,  fără mâncare, fără apă, fără gaz (...). Luptăm cu animalele şi acţionăm în consecinţă!".

Mă abţin din răsputeri să comentez acum... Mă aştept însă la un "comentariu"-fulger din partea premierului Netanyahu - demiterea lui Gallant, în sfârşit. A dorit de atâtea ori să o facă, iată încă un prilej.     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici