184 de pasageri au fost evacuaţi după ce un avion Boeing Ryanair a luat foc pe pistă în Italia

Peste 180 de persoane au fost evacuate joi seara dintr-un avion de pasageri Boeing al companiei Ryanair după ce acesta a luat foc în timp ce rula pentru decolare pe aeroportul Brindisi din sudul Italiei, informează CNN.

Urmărește
2154 afișări
Imaginea articolului 184 de pasageri au fost evacuaţi după ce un avion Boeing Ryanair a luat foc pe pistă în Italia

184 de pasageri au fost evacuaţi după ce un avion Boeing Ryanair a luat foc pe pistă în Italia

Incidentul are loc la două zile după ce explozia unui pneu la un alt avion Boeing al companiei aeriene în timpul aterizării a dus la închiderea temporară a aeroportului Milano Bergamo.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Brindisi a confirmat că a avut loc un incendiu care a întrerupt traficul aerian timp de mai multe ore.

Ryanair, grupul irlandez de companii aeriene low-cost care operează cea mai mare flotă de avioane din Europa, a declarat că toţi cei 184 de pasageri şi echipajul au fost evacuaţi în siguranţă de pe pistă după incidentul de joi. Avionul se îndrepta spre oraşul Torino din nordul Italiei.

„Zborul FR8826 de la Brindisi la Torino (3 octombrie) a fost întârziat în această dimineaţă după ce echipajul de cabină a observat vapori pe exteriorul aeronavei. Pasagerii au fost debarcaţi fără incidente şi s-au întors la terminal cu autobuzul”, a declarat compania aeriană într-o declaraţie pentru CNN.

Aceasta a precizat că aeronava a fost înlocuită ulterior, iar pasagerii au fost transportaţi cu avionul la destinaţie. Aeroportul s-a redeschis aproximativ trei ore mai târziu, potrivit site-ului aeroportului.

Marţi, o altă aeronavă Ryanair - zborul FR846 - care se îndrepta spre aeroportul Milano Bergamo din Barcelona a avut o problemă cu pneurile la aterizare, ceea ce a închis pentru scurt timp aeroportul de destinaţie.

„Pasagerii au debarcat în mod normal, iar aeronava a fost inspectată de ingineri, care se ocupă în prezent de repararea aeronavei, astfel încât aceasta să poată reveni în serviciu”, a comunicat Ryanair într-o declaraţie pentru CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avion,
italia,
boeing

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici