5 morţi şi 14 răniţi în ultima zi, în Ucraina, în urma atacurilor ruseşti

Atacurile ruseşti asupra mai multor regiuni din Ucraina au provocat moartea a cel puţin cinci persoane şi rănirea a 14 în ultimele 24 de ore, au declarat autorităţile regionale miercuri, scrie The Kyiv Independent.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului 5 morţi şi 14 răniţi în ultima zi, în Ucraina, în urma atacurilor ruseşti

5 morţi şi 14 răniţi în ultima zi, în Ucraina, în urma atacurilor ruseşti

Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să doboare 57 din cele 81 de drone de tip Shahed lansate peste noapte, dar 15 drone au fost pierdute, iar alte nouă erau încă prezente în spaţiul aerian ucrainean la momentul raportării.

Atacurile ruseşti au inclus un atac cu racheta Kh-31P asupra Odessei, însă nu s-au identificat pagube sau victime în acel moment. În Dnipropetrovsk, districtul Nikopol a fost vizat de mai bine de 20 de atacuri, un om fiind ucis şi altul rănit, conform guvernatorului Serhii Lysak.

În regiunea Doneţk, trei persoane au fost ucise şi şapte rănite, potrivit guvernatorului Vadym Filashkin. Un atac asupra satului Oleksandro-Kalynove a provocat moartea a două persoane şi rănirea altor două. Alte victime au fost înregistrate în localităţile Riznykivka, Myrnohrad, Pleshchiivka şi Lyman.

În regiunea Harkov, un bărbat de 54 de ani a murit în urma unui atac cu drone asupra satului Kucherivka, iar patru persoane au fost rănite în alte incidente.

Atacurile ruseşti au afectat şi regiunea Herson, unde doi oameni au fost răniţi şi mai multe clădiri au fost avariate, inclusiv 24 de case şi trei blocuri de locuinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici