Agent al Serviciului Secret, jefuit sub ameninţarea armei în timpul vizitei lui Biden la Los Angeles

  • Un agent al Serviciului Secret al SUA a fost jefuit sub ameninţarea armei în timpul călătoriei preşedintelui Joe Biden la Los Angeles.
  • Pe parcursul incidentului au fost trase focuri de armă.
  • Autorităţile nu au anunţat dacă sunt victime.
1304 afișări
Imaginea articolului Agent al Serviciului Secret, jefuit sub ameninţarea armei în timpul vizitei lui Biden la Los Angeles

Agent al Serviciului Secret, jefuit sub ameninţarea armei în timpul vizitei lui Biden la Los Angeles

Un agent al Serviciului Secret american a fost jefuit sub ameninţarea armei în weekend, în timpul vizitei preşedintelui Joe Biden la Los Angeles, potrivit Sky News.

Oficialii au spus că agentul se întorcea de la serviciu sâmbătă seara când a fost atacat. Poliţiştii care au ajuns în zonă au anunţat că agentului i-a fost furată o geantă.

Agentul s-a apărat şi a tras cu arma, dar nu se ştie dacă i-a rănit pe atacatori. Poliţia a deschis o amplă achetă şi îi caută pe agresori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici