Alarmă de raid aerian în capitala Ucrainei în timpul vizitei lui Blinken şi Lammy

O alarmă de raid aerian a sunat timp de mai bine de 30 de minute la Kiev, miercuri după-amiază, în timp ce secretarul de stat american Antony Blinken şi ministrul britanic de externe David Lammy vizitau capitala ucraineană împreună cu alţi oficiali occidentali, scrie Reuters.

Urmărește
291 afișări
Imaginea articolului Alarmă de raid aerian în capitala Ucrainei în timpul vizitei lui Blinken şi Lammy

Alarmă de raid aerian în capitala Ucrainei în timpul vizitei lui Blinken şi Lammy

Forţele aeriene au anunţat, pe Telegram, o ameninţare cu rachetă balistică.

Potrivit sursei citate, racheta se deplasa în direcţia Poltava din nordul regiunii Sumî.

Oficialii din regiunea Sumî au transmis ulterior pe Telegram că racheta a fost doborâtă şi că informaţiile preliminare indică faptul că nu au existat pagube pentru infrastructură şi civili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici