Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis

  • Fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, l-a atacat pe candidatul republican Donald Trump spunând că acesta s-a prefăcut că a lucrat la un McDonald's din Pennsylvania deoarece restaurantul era închis.
  • Asta după ce Trump a prăjit cartofi şi a servit la restaurant în cadrul campaniei electorale.
Urmărește
1157 afișări
Imaginea articolului Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis

Alegeri SUA. Obama susţine că restaurantul fast-food la care a lucrat Trump era închis

McDonald's a ajuns în centrul atenţiei campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din SUA. Asta după ce zilele trecute, candidatul republican Donald Trump a făcut o oprire de campanie la un McDonald's din Pennsylvania. El a prăjit cartofi şi a servit la ghişeu.

Vizita a avut un rol dublu: să fie văzut de oameni şi să scoată în evidenţă faptul că adversara sa, democrata Kamala Harris, nu a lucrat la compania celebră în tinereţe. Trump a acuzat-o pe Kamala că a minţit în legătură cu jobul său din tinereţe, ceea ce a atras reacţia unui alt lider democrat implicat în campania electorală, fostul preşedinte Barack Obama.

În timpul unui miting din Michigan, Obama a spus că Trump „s-a prefăcut că lucrează la McDonald’s deoarece restaurantul era închis”, potrivit Sky News. El i-a luat apărarea colegei de partid spunând că „a lucrat la McDonald’s când era la facultate pentru a-şi plăti cheltuielile”.

„Nu s-a prefăcut că lucrează la McDonald’s când era închis”, a adăugat Obama atacându-l pe Trump.

Potrivit unor informaţii, sucursala McDonald's din Pennsylvania nu a funcţionat în regim normal în timpul evenimentului electoral al lui Trump din motive de securitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici