Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi pasageri evacuaţi. Vehicul suspect

  • Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie, cel din Birmingham, şi-a suspendat miercuri toate operaţiunile după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect.
  • Poliţia a evacuat terminalele şi a cerut pasagerilor să evite deplasarea către aeroport.
Urmărește
96 afișări
Imaginea articolului Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi pasageri evacuaţi. Vehicul suspect

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate şi pasageri evacuaţi. Vehicul suspect

„Poliţia West Midlands se ocupă în prezent de un incident în desfăşurare la faţa locului”, arată autorităţile pe X, conform Reuters.

„Operaţiunile aeroportuare sunt în prezent afectate, iar pasagerii nu ar trebui să vină la aeroport în acest moment”.

Aeroportul Birmingham, care este al şaptelea cel mai aglomerat hub din Regatul Unit, cu 11,5 milioane de pasageri anul trecut, a declarat separat pe X că şi-a suspendat operaţiunile.

Conform poliţiei, toţi pasagerii care zboară de pe aeroport miercuri după-amiază ar trebui să contacteze compania lor aeriană şi să verifice site-ul web al aeroportului pentru actualizări.

Potrivit „Birmingham Live”, pasagerilor nu li se permite să coboare din avioane, şoferii sunt respinşi de la faţa locului şi toate legăturile de transport către aeroport au fost anulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici