Alerte de caniculă în 18 state americane - VIDEO

Meteorologii au emis alerte de caniculă pentru 18 state americane, în condiţiile în care valul de căldură continuă să afecteze sudul, vestul şi nordul Statelor Unite, informează CNN.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Alerte de caniculă în 18 state americane - VIDEO

Alerte de caniculă în 18 state americane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O combinaţie de temperaturi ridicate şi nivel mare de umiditate ar putea cauza o serie de afecţiuni, anunţă Serviciul Naţional de Meteorologie.

Cel puţin nouă persoane au murit din cauza căldurii în sudul şi vestul Statelor Unite, în condiţiile în care temperaturile au depăşit 37 de grade Celsius.

Departamentul Sănătăţii din statul Missouri a anunţat cel puţin trei decese cauzate de caniculă, un al patrulea deces fiind investigat.

În Tennessee, un bărbat în vârstă de 77 de ani a fost găsit mort în casă din cauze naturale, însă medicii afirmă că decesul a fost favorizat de caniculă. Tot în Tennessee, un bărbat în vârstă de 67 de ani a decedat după ce leşinase din cauza căldurii în timp ce tundea iarba.

O femeie în vârstă de 81 de ani a murit în statul Mississippi, tot din cauza căldurii. Un deces a fost semnalat şi în statul Alabama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici