Alexei Navalnîi şi-a scris în secret memoriile în închisoarea unde a murit. Soţia sa va publica cartea

  • Soţia fostului opozant rus Alexei Navalnîi, Yulia Navalnaya, a anunţat luni prin platforma de socializare X că a terminat editarea cărţii autobiografice a acestuia.
  • Lansarea oficială va avea loc pe data de 22 octombrie în mai multe ţări, inclusiv în limba rusă.
Urmărește
16295 afișări
Imaginea articolului  Alexei Navalnîi şi-a scris în secret memoriile în închisoarea unde a murit. Soţia sa va publica cartea

Alexei Navalnîi şi-a scris în secret memoriile în închisoarea unde a murit. Soţia sa va publica cartea

„Mă simt foarte ciudat să scriu aceste rânduri pentru a doua oară în acest an greu şi oribil, dar am din nou veşti bune pentru voi. A fost nevoie de mult timp, efort şi munca multor oameni şi sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au lucrat în aceste luni alături de mine.”, a scris Yulia Navalnaya pe X, în deschiderea postării în care a anunţat lansarea cărţii.

„Asta e, am terminat cu suspansul. Când am anunţat autobiografia lui Alexei în aprilie, cea mai populară întrebare a fost: „Va fi în limba rusă?”. Iar acum pot să vă spun cu siguranţă că da. Şi va fi lansată în aceeaşi zi cu toate ţările - 22 octombrie.”

Soţia opozantului rus a mai spus că, din punctul său de vedere, autobiografia „a ieşit foarte bine”.

„În timp ce lucram la carte, am râs de o sută de ori şi am plâns de o sută de ori. Probabil că voi, cei care l-aţi iubit pe Alexei, l-aţi susţinut, aţi luptat cu el, veţi simţi aceleaşi emoţii. Fie ca această carte să fie o bucată din Alexei pentru fiecare dintre voi”, a mai scris ea, completând că începând de luni sunt deschise precomenzile pentru cartea lui Alexei Navalnîi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici