Alte 30 de femei vor fi interogate în legătură cu petrecerile lui Silvio Berlusconi

Alte 30 de femei, multe dintre ele dame de companie, vor fi interogate în această săptămână în legătură cu petrecerile date de prim-ministrul italian Silvio Berlusconi, scrie cotidianul The Daily Mail, în ediţia electronică.

31 afișări
Imaginea articolului Alte 30 de femei vor fi interogate în legătură cu petrecerile lui Silvio Berlusconi

Alte 30 de femei vor fi interogate în legătură cu petrecerile lui Silvio Berlusconi (Imagine: www.elpais.com)

Sunt vizate cel puţin cinci petreceri organizate la reşedinţele sale de lux. Prietenul său şi omul de afaceri Giampaolo Tarantini a admis, într-o declaraţie, că a plătit cheltuielile de călătorie şi celelalte costuri, dar a negat că fetele ar fi fost plătite pentru a se prostitua, acest aspect formând o parte din ancheta de corupţie împotriva premierului. El a adăugat că Berlusconi nu ştia că aceste cheltuieli erau plătite şi a afirmat că îi pare "rău" că un lucru bine-intenţionat s-a transformat într-un scandal pentru premier.

Procurorii vor începe să interogheze alte 30 femei în această săptămână, după ce numele lor au fost furnizate de cele care au fost deja chestionate sau au fost menţionate în conversaţii telefonice interceptate cu Tarantini.

În afara acuzaţiilor sexuale care planează în jurul lui Berlusconi, mai multe ziare italiene puneau în discuţie măsura în care accesul la reşedinţele sale oficiale era controlat. Acestea subliniau că două femei Barbara Montereale, în vârstă de 23 de ani, şi Patrizia D'Addario, de 42 de ani, reuşiseră să introducă înăuntru dispozitive de înregistrare. "Trebuie puse întrebări dacă serviciile de informaţii în acest caz sunt adecvate (...) ar părea că nu au existat verificări şi controale de bază la nici una dintre reşedinţele sale", potrivit ziarului italian La Repubblica.

Într-un interviu pentru La Repubblica, Barbara Montereale a declarat că la petrecerile premierului italian participau şi românce. "Aceste evenimente aveau loc la Villa Certosa (vila din Sardinia a lui Berlusconi) şi întotdeauna includeau fete străine. Acestea erau în principal slave şi românce, fete din Europa de Est", a spus ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici