Alte 65 de femei susţin că au fost abuzate sexual de Mohamed Al-Fayed

După difuzarea documentarului „Al-Fayed: Predator at Harrods”, în care cinci femei susţineau că au fost violate de Mohamed al-Fayed, zeci de alte femei au venit cu acuzaţii de hărţuire sexuală, agresiune sexuală şi viol la adresa miliardarului egiptean, potrivit The Guardian.

Urmărește
452 afișări
Imaginea articolului Alte 65 de femei susţin că au fost abuzate sexual de Mohamed Al-Fayed

Alte 65 de femei susţin că au fost abuzate sexual de Mohamed Al-Fayed

37 dintre cele 65 de noi femei care au depus mărturie au declarat că au lucrat la Harrods. Una dintre ele a declarat că a fost agresată de al-Fayed, care a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani, în Dubai, în 1977, aceasta fiind cea mai timpurie acuzaţie de abuz de până acum.

Avocaţii care reprezintă presupusele victime ale lui al-Fayed au declarat săptămâna trecută că grupul numără mai mult de 70 de persoane. Grupul „Justice for Harrods Survivors” („Justiţie pentru supravieţuitoarele Harrods”) a declarat că numărul femeilor care „se simt în siguranţă pentru a se prezenta public creşte zilnic”.

Un purtător de cuvânt al grupului a declarat că aceasta „are în prezent 71 de cliente şi procesează încă 220 de cereri”.

Poliţia Metropolitană a declarat că investighează o serie de noi acuzaţii formulate împotriva lui Fayed şi va face „revizuiri complete ale tuturor acuzaţiilor existente” privind incidente care ar fi avut loc între 1979 şi 2013, pentru a se asigura că nu există „noi linii de anchetă bazate pe noi informaţii care au apărut”.

Mohamed al-Fayed a fost tatăl lui Dodi al-Fayed, cel care a murit în 1997 împreună cu prinţesa Diana în accidentul de maşină pe care l-au făcut la Paris, după ce ieşiseră de la hotelul Ritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici