Anthony Fauci se recuperează la domiciliu după ce a fost internat în spital cu virusul West Nile

  • Dr. Anthony Fauci, fostul director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, se recuperează la domiciliu după ce a fost spitalizat cu virusul West Nile, a declarat un purtător de cuvânt.
  • Acesta a fost internat în spital timp de şase zile.
Urmărește
830 afișări
Imaginea articolului Anthony Fauci se recuperează la domiciliu după ce a fost internat în spital cu virusul West Nile

Anthony Fauci se recuperează după ce a fost depistat cu virusul West Nile

Anthony Fauci a devenit cunoscut ca făcând parte din Grupul de lucru al Casei Albe pentru pandemia de COVID-19 şi se aşteaptă să se recupereze complet, a declarat purtătorul de cuvânt pentru CNN.

Fauci a fost spitalizat timp de şase zile, iar în prezent se recuperează la domiciliu.

„Tony Fauci a fost spitalizat cu un caz de virus West Nile. El este acum acasă şi se recuperează. Se aşteaptă o recuperare completă”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru The Washington Post.

După ce a părăsit guvernul în urmă cu aproape doi ani, Fauci a continuat să se confrunte cu atacuri politice feroce din partea republicanilor din Congres pentru rolul său în răspunsul naţiunii la coronavirus.

Aproximativ o mie de americani sunt spitalizaţi în fiecare an cu cea mai gravă formă a virusului West Nile, care se răspândeşte prin muşcătura ţânţarilor infectaţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici