Antony Blinken anunţă că Israelul a acceptat o propunere pentru încetarea focului în Gaza

  • Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a anunţat luni că israelienii au acceptat o propunere pentru încetarea focului în Gaza.
  • Declaraţia a fost făcută la finalul unei întâlniri cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu.
  • Blinken a cerut Hamas să accepte propunerea.
Urmărește
1878 afișări
Imaginea articolului Antony Blinken anunţă că Israelul a acceptat o propunere pentru încetarea focului în Gaza

Antony Blinken anunţă că Israelul a acceptat o propunere pentru încetarea focului în Gaza

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat că Benjamin Netanyahu a fost de acord cu propunerea care ar putea duce la încetarea focului şi la întoarcerea în Israel a ostaticilor israelieni, potrivit Sky News.

Blinken a descris întâlnirea cu Netanyahu ca fiind „constructivă” şi a spus că violenţa comisă de coloniştii din Cisiordania a apărut în discuţie. Totuşi, secretarul de stat nu a dat detalii.

El a cerut Hamas să accepte propunerea ceea ce ar duce la încetarea focului în Gaza.

Antony Blinken a adăugat că va călători în curând în Egipt şi Qatar şi că Israelul s-a angajat să trimită o echipă de experţi în cele două ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici