Apar înregistrări verificate de Sky News după atacul rusesc din centrul Ucrainei

Înregistrări video autentificate de Sky News, distribuite pe platformele sociale, dezvăluie amploarea devastării cauzate de atacul mortal cu rachete balistice ruseşti asupra oraşului ucrainean Poltava.

Urmărește
2922 afișări
Imaginea articolului Apar înregistrări verificate de Sky News după atacul rusesc din centrul Ucrainei

Atacul din oraş, care se află la aproximativ 110 kilometri de graniţa rusă în centrul Ucrainei, pare a fi unul dintre cele mai mortale din război.

Pe reţelele de socializare au apărut înregistrări şi imagini, pe care Sky News le-a geolocalizat la Poltava, cu distrugerile provocate de atacul mortal.

Numărul persoanelor decedate în urma atacului cu rachete balistice ruseşti asupra Poltava, în centrul Ucrainei, a crescut la 49. Şeful regional Philip Pronin a declarat pe Telegram că se ştie despre cel puţin 49 de decese, în timp ce 219 persoane au fost rănite.

Două rachete balistice au lovit o unitate de învăţământ şi un spital, marţi, în ceea ce a devenit acum una dintre cele mai mortale atacuri ruseşti de la începutul conflictului.

Volodimir Zelenski a declarat că atacul a lăsat multe persoane blocate sub dărâmături, în timp ce înregistrările video arată pagubele uriaşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici