Apeluri telefonice suspecte, din România, primite de clienţi ai unei bănci din SUA

Clienţi ai unei bănci americane reclamă că au primit telefoane din partea unor persoane care cereau date confidenţiale despre cardurile deţinute, autorităţile localizând apelurile suspecte ca provenind din statul Washington şi din România, relatează postul WFMY News 2.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Apeluri telefonice suspecte, din România, primite de clienţi ai unei bănci din SUA

Apeluri telefonice suspecte, din România, primite de clienţi ai unei bănci din SUA (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Poliţia din statul Carolina de Nord a primit numeroase reclamaţii privind apeluri telefonice suspecte primite de clienţi ai Băncii Randolph.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că apelurile telefonice provin din statul Washington şi din România.

Banca Randolph a dat asigurări că nu efectuează apeluri telefonice pentru a cere date confidenţiale ale clienţilor.

Anchetatorii atrag atenţia cetăţenilor să nu furnizeze astfel de informaţii decât dacă ei contactează instituţia financiară. În caz contrar, pot fi victimele unor escrocherii şi îşi pot pierde banii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici