Atac armat într-un tribunal din Germania - VIDEO

Un bărbat a ucis cel puţin două persoane marţi, într-un tribunal din Landshut (Bavaria, în sudul Germaniei), a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, Leonard Mayer, citat de postul de televiziune NTV, relatează AFP.

Urmărește
45 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un tribunal din Germania - VIDEO

Atac armat într-un tribunal din Germania (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"A fost confirmată moartea a două persoane, însă nu ştim dacă atacatorul este una dintre ele", a declarat el, adăugând că "acesta s-a sinucis probabil". "Atacul s-a terminat", a explicat poliţistul. El începuse la ora locală 10.15 (11.15 ora României).

Potrivit primelor informaţii, victimele sunt un bărbat şi o femeie.

Două persoane au fost de asemenea rănite, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, Thomas Ploessl. Atacatorul se afla într-o sală a tribunalului când a început să deschidă focul, a explicat el. Ploessl nu a putut preciza însă dacă atacul a avut legătură cu un caz de dezbatere a moştenirii care era examinat.

"Deocamdată nu ştim dacă (acest atac) are legătură cu un proces", explicat el. Potrivit posturilor de televiziune, este posibil ca femeia ucisă să fi fost sora atacatorului.

La 11 martie, un adolescent în vârstă de 17 ani a ucis 15 persoane într-o şcoală din oraşul Winnenden, din sud-vestul Germaniei. El s-a sinucis ulterior în momentul în care poliţia a încercat să îl captureze.

CiteşŸte şŸi:

Jocuri video şi filme violente, retrase din magazine germane

Adolescentul care a ucis 15 persoane în Germania era pasionat de jocurile video violente

Autorul masacrului de la şcoala din Germania a afirmat că a ucis "din plăcere"

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici