Atac cu cuţitul în Rotterdam. O persoană a murit şi două sunt rănite, inclusiv atacatorul

  • Un atac cu cuţitul în Rotterdam a dus la moartea unei persoane şi la rănirea altor două, suspectul fiind arestat.
  • Martorii au relatat că acesta ar fi strigat „Allahu Akbar”.
Urmărește
340 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul în Rotterdam. O persoană a murit şi două sunt rănite, inclusiv atacatorul

Atac cu cuţitul în Rotterdam. O persoană a murit şi două sunt rănite, inclusiv atacatorul

Un atac cu cuţitul de joi seară, din oraşul olandez Rotterdam, a dus la moartea unei persoane şi la rănirea altor două, inclusiv a suspectului, care a fost arestat, conform informaţiilor furnizate de poliţie, scrie Reuters.

Martorii au relatat pentru postul olandez NOS că suspectul ar fi strigat „Allahu Akbar” în timpul atacului, însă poliţia nu a confirmat imediat aceste afirmaţii şi a declarat că investighează în continuare motivele incidentului.

Atât victima care a supravieţuit, cât şi suspectul au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform informaţiilor din presa locală, citate de Reuters, suspectul ar fi atacat prima victimă într-o parcare de sub podul Erasmus din Rotterdam, înainte de a se muta pe stradă, unde a atacat mortal o altă persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici