Atac mortal în Gaza. 33 de victime, inclusiv copii, într-o tabără de refugiaţi

Cel puţin 33 de persoane au fost ucise şi 85 rănite în atacurile israeliene asupra taberei de refugiaţi Jabalia din nordul Gaza, au declarat medicii.

Urmărește
281 afișări
Imaginea articolului Atac mortal în Gaza. 33 de victime, inclusiv copii, într-o tabără de refugiaţi

Atac mortal în Gaza. 33 de victime, inclusiv copii, într-o tabără de refugiaţi

Potrivit agenţiei oficiale palestiniene de ştiri WAFA, printre morţi se numără şi copii.

Este de aşteptat ca numărul celor ucişi să crească, deoarece se crede că unii ar fi prinşi sub dărâmături, conform Sky News.

În total, 20 de persoane au fost ucise în alte atacuri israeliene în Jabalia vineri, în timp ce cel puţin 19 au fost ucise în Gaza în aceeaşi zi, a declarat ministerul local al sănătăţii.

Locuitorii din Jabalia au declarat vineri că tancurile israeliene au ajuns în inima taberei după ce au trecut prin suburbii şi cartiere rezidenţiale.

Aceştia au declarat că armata israeliană distruge zilnic zeci de case, din aer şi de la sol, precum şi prin plasarea de bombe în clădiri şi apoi detonarea lor de la distanţă.

Israelul nu a comentat ultimele atacuri.

Armata israeliană afirmă că operaţiunea sa din Jabalia este menită să împiedice regruparea luptătorilor Hamas pentru alte atacuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici