Atacul asupra oraşului Kiev. Primarul anunţă o zi de doliu

  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunţat o zi de doliu în oraş.
  • Aceasta va avea loc în urma atacurilor ruseşti care au lovit, printre altele, un spital de copii.
  • Ziua de doliu va fi organizată marţi.
Urmărește
451 afișări
Imaginea articolului Atacul asupra oraşului Kiev. Primarul anunţă o zi de doliu

Atacul asupra unui spital de copii din Kiev. Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Primarul Vitali Klitschko a anunţat că marţi va fi zi de doliu după ce în atacurile ruseşti de luni au murit cel puţin 20 de persoane, potrivit Sky News.

Steaguri ucrainene cu doliu vor fi montate pe clădirile municipale, iar companiile private au fost îndemnate să procedeze la fel.

Evenimentele de divertisment vor fi interzise, iar canalele de televiziune şi posturile de radio îşi vor adapta emisiunile, a spus Vitali Klitschko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici