Atacuri aeriene în Gaza în timpul vizitei lui Antony Blinken în Orientul Mijlociu

  • Mai multe atacuri aeriene au avut loc în Gaza în ultimele 24 de ore.
  • Acestea au avut loc în timpul vizitei lui Antony Blinken în Orientul Mijlociu.
  • Zeci de palestinieni au murit, anunţă oficialii din Gaza.
Urmărește
1399 afișări
Imaginea articolului Atacuri aeriene în Gaza în timpul vizitei lui Antony Blinken în Orientul Mijlociu

Atacuri aeriene în Gaza în timpul vizitei lui Antony Blinken în Orientul Mijlociu

Atacurile aeriene israeliene în Gaza au ucis cel puţin 50 de palestinieni în ultimele 24 de ore, au declarat miercuri oficialii palestinieni din domeniul sănătăţii, potrivit Reuters.

Asta în condiţiile în care secretarul de stat american Antony Blinken a făcut o nouă vizită în regiune încercând să convingă părţile să semneze un acord de armistiţiu.

Armata israeliană a spus că avioanele au lovit aproximativ 30 de ţinte în toată Fâşia Gaza, inclusiv tuneluri, locuri de lansare şi un post de observare. Conform IDF, trupele au ucis zeci de luptători înarmaţi şi au confiscat arme, inclusiv explozibili, grenade şi puşti automate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici